Home

VESTI

Vodimo vas na projekciju filma “Hobit: Neočekivano putovanje”

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na projekciju filma "Hobit: Neočekivano putovanje"Jedan od najočekivanijih filmova ove godine “Hobit: Neočekivano putovanje 3D” prvi je od tri filma čuvene priče o Hobitima, nastalim po knjizi Džona Ronalda Ruela Tolkina. “Hobit: Neočekivano putovanje” uvodi nas u “Hobit: Šmaugova pustošenja”, a kraj avanture biće obeležen filmom “Hobit: Tamo i ponovo nazad”.
 

Svi filmovi ove trilogije urađeni su u produkciji Warner Bros. Pictures, New Line Cinema, Metro-Goldwyn-Mayer Pictures (MGM), kao i New Line.

 

Radnja filma smeštena je u Srednju zemlju, šezdeset godina pre “Gospodara prstenova”. Bilbo kreće u uzbudljiv poduhvat, da povrati izgubljeno kraljevstvo Patuljaka, Erebor, iz kandži strašnog zmaja Šmauga. Uz čarobnjaka, Gandalfa Sivog, pridružuje se družini od trinaest Patuljaka, predvođenih legendarnim ratnikom, Torinom Hrastoštitom. Put će ih odvesti u Divljinu;  kroz opustošene zemlje koje su razorili Goblini i Orci.

Od četvrtka 13. decembra, film je na redovnom repertoaru svih bioskopa, a može se gledati i u 2D i u 3D verziji.

 

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na projekciju ovog filma u sredu 19.12.2012. godine, 21:15h, bioskop Tuckwood.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"HOBIT".

Rok za slanje mailova je sutra do 14h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 

Sa ponosom ističemo da je ovo film koji publiku širom Srbije vraća u bioskope, jer su projekcije tokom protekle nedelje bile rasprodate unapred!

 

Trejler filma “Hobit: Neočekivano putovanje 3D” možete pogledati u nastavku:

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=GEHJFtv-mmU|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Hobit: Neočekivano putovanje – Trejler 2

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}