Home

VESTI

Vodimo vas na pravi tehno spektakl i nastup DJ Rush-a!

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na pravi tehno spektakl i nastup DJ Rush-a!Heineken nastavlja sa sjajnim letnjim žurkama, a naredni tehno spektakl zakazan je za 28. jun 2013. godine u Bašti Sava Centra, kada će nastupiti legendarni DJ Rush, jedan od najznačajnijih svetskih imena ovog pravca poslednjih 15 godina.

  

Beogradski klaberi sigurno su se propisno uželeli čuvenog Amerikanca, pošto u prestonicu Srbije dolazi posle punih sedam godina.

 

Iako je na prvom mestu poznat po veoma dinamičnim nastupima sa izraženim basom, zbog  čega ga i zovu "Killing machine“, njegove setove čini unikatnim to što imaju i dosta melodike, kao i elemenata fanka, soula, džeza i diska.

 

Rush je sarađivao sa mnogim velikanima kao što su Chris Liebing ili Dave Clarke, a neke od najpoznatijih traka su mu "Mutha Fucking Bass", "Get On Up" i "I Believe".

 

 

 DJ Rush

DJ Rush

 

 

Podrška će biti jedan od naših najboljih DJ-eva Dejan Milićević u "back2back" setu sa Speedy-jem. Ovaj duo najavljuje izuzetno brz tehno zvuk pa se može reći da će svi koji se odluče da dođu, uživati u dobro poznatoj atmosferi Heineken žurki sa kojih se atmosfera mesecima kasnije prepričava među ljubiteljima tehno zvuka.

 

Zagrevanje, takođe u back2back setu, rade Adwarf i duo Toma Tek & Klaus.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"DJ RUSH".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 Heineken i DJ Rush pripremaju pravi tehno spektakl

Heineken i DJ Rush pripremaju pravi tehno spektakl

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}