Home

VESTI

Vodimo vas na pojekciju “Čudesni Spajdermen”

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na pojekciju "Čudesni Spajdermen" "Čudesni Spider-Man" predstavlja priču o Piteru Parkeru, neprilagođenom srednjoškolcu koga su napustili roditelji dok je bio dete i ostavili da ga podižu ujka Ben i ujna Mej.

 

Poput većine tinejdžera, Piter pokušava da otkrije ko je i kako je postao to što jeste danas. Piter se takođe spaja sa prvom srednjoškolskom simpatijom Gven Stejsi i oni zajedno rešavaju probleme ljubavi, vezivanja i tajni.

 

Kada Piter otkrije misterioznu tašnu koja je pripadala njegovom ocu, kreće da istražuje nestanak svojih roditelja, što ga dovodi u Oskorp i laboratoriju doktora Kurta Konorsa, nekadašnjeg partnera njegovog oca.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs, u saradnji sa distributerskom kućom TUCK, vas vodi na projekciju filma "Čudesni Spajdermen" u bioskopu Tuckwood, Petak 28. septembar u 18:00h.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"ČUDESNI SPAJDERMEN".

Rok za slanje mailova je danas do 15h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=KeuNMIWpBO0|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Čudesni Spider-Man trejler

 

Dok se Spider-Man suocava sa Konorsovim alter-egom, Gušterom, Piter će morati da donese važne odluke, iskoristi svoju moć i postane heroj.

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}