Home

VESTI

Vodimo vas na Phaxe and Vice event

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Phaxe and Vice eventU subotu 18.12.2011. godine u klubu XLagooM očekuje vas gostovanje dva umetnika Phaxe & Vice (Denmark).

 

Kao podrška, nastupiće umetnici iz TesseracT Music studija: Zyce Live, Flegma& Nerso Live, Sideform, Solar.Kid. Pored toga u lazy roomu-u vas očekuju DJ Buca i DJ Dovla.

 

Vidimo se u xLagoom!

 

@ Main Room:

PHAXE LIVE
(Iono Music, Denmark)

http://www.myspace.com/phaxe

VICE LIVE
(Blue Tunes Records, Denmark)

http://www.myspace.com/Iamvice

* ZYCE LIVE
* FLEGMA & NERSO LIVE
* SIDEFORM LIVE
* SOLAR.KID LIVE

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event. 

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"Phaxe and Vice event"

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1} 

@ Lazy Room:

* DJ Buca // XperimenT
* DJ Dovla // Pion

 

 

TesseracTstudio Night

TesseracTstudio Night

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}