Home

VESTI

Vodimo vas na Obojeni program u klub Gun

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Obojeni program u klub GunKultni novosadski sastav Obojeni program posle dugo vremena nastupiće u Beogradu, u Gun Clubu u Miloša Pocerca 10 u subotu 5. novembra.

 

Upravo je predstavljeno reizdanje prva dva albuma benda „Najvažnije je biti zdrav“ (Search and Enjoy, 1990.) i „Ovaj zid stoji krivo“ (Tom Tom Music, 1991.) objedinjena na albumu objavljenom za izdavačku kuću Odličan hrčak.

 

Obojeni program sredinom oktobra ponovo ulazi u studio i počinju da rade na novom materijalu koji će biti objavljen do kraja godine.

 

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"OBOJENI PROGRAM".

Rok za slanje mailova
je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 

Uz dva basa i bubanj i sa Ilijom Vlaisavljevićem Bebecom (grupa Boye) bend nosi sasvim novu energiju koju su najbolje doživeli gosti nedavno završene Jelen top 10 turneje.

 

Beogradskim koncertom u Gun Clubu 5. novembra, Obojeni program započinje mini turneju po regionu. Posle Beograda, slede koncerti u Ljubljani 9. novembra (Kino Šiška) i u Zagrebu 10. novembra (Tvornica).

 

 

 Obojeni program

Obojeni program

 

Na beogradskom koncertu, Obojeni program će imati i goste, novosadski indie rock bend MICROSONIC iz Novog Sada. Sviraju isključivo autorsku muziku, koju su kritičari opisali kao psihodeliju Panonske ravnice, negde na pola puta između Aira i Sonic Youtha. Tekstovi su na engleskom jer je većina bendova koji su uticali na muziku Microsonica sa tog govornog područja. Iza sebe imaju mnogo svirki i festivalskih nastupa – u Novom Sadu, Beogradu, Nišu, Somboru, Vrbasu, Zrenjaninu, na Exit festivalu 2005. i 2006. godine, na UFO festivalu u Osijeku, na Demofestu u Banja Luci, Winner festu u Makedoniji (Skoplje, Štip i Prilep)… Microsonic su: Danijela (bas i vokal), Šole (gitara i back vokali), Zoran (gitara) i Marko (bubanj).

Ulaznice po ceni od 800 dinara mogu da se kupe u pretprodaji u kafeu Šikarica (Skadarska 22), u prodavnici ploča Pinball Wizard Records (TC Eurocentar, Makedonska 30) kao i na prodajnim mestime Eventima. 

 

 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}