Home

VESTI

Vodimo vas na novi El Divertido event

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na novi El Divertido eventPosle godinu dana pauze, najavljujemo live nastup umetnika iz Zagreba Gorana Andlara.

Svi koji su bili prošle godine na njegovom live nastupu u Energiji znaju kakvu muziku pravi Goran i kako sve to zvuči dobro uživo. 

 

Ovogodišnji nastup će biti obeležen nekim novim pesmama i instrumentima, a nadamo se da će DJ pult kao i sam KC Grad biti dovoljno veliki za ovaj nastup.

 
{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"ANDLAR (CRO)".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Ujedno slavimo i rodjendan našem dragom kolegi DJ Mandarini. Vidimo se tamo…;)

Ulaz 200 dinara

 

 

 Vodimo vas na El Divertido event

Vodimo vas na El Divertido event

 

 

El divertido! presents
Subota 28.01.2012.
KC Grad

|-|-|-| ANDLAR (Cro) LIVE!! |-|-|-|

SillyHeadz
Lale
Mandarina BIRTHDAY PARTY!

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}