Home

VESTI

Vodimo vas na “Nova musica fest”

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na "Nova musica fest""Nova musica fest" je prvi u nizu festivala alternativnog rok zvuka koji će se održati u nedelju 26. februara u beogradskom Gun Clubu.

Na festivalu će nastupiti autorski bendovi alternativnog modernog R'n'R usmerenja koji već godinama unazad egzistiraju na srpskoj muzičkoj sceni: Azil 5, Broken Strings, Etar i Freaky Fight for Freedom.

 

Ovom prilikom bend Azil 5 će održati promociju svog novog albuma "Nema čoveka danima" (SKC NS, 2011.) i na taj način predstaviti novi materijal u Srbiji posle turneja koje su u toku prošle godine svirali po Sloveniji i Nemačkoj.

Sa debitantskim albumom "The way how to live out of home" predstaviće se i mladi fank-rok sastav Freaky Fight for Freedom.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"NOVA MUSICA FEST".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Svoj aktuelni hit singl "Tako disko" promovisaće bend Etar, dok će Broken Strings svirati nekoliko novih pesmama koje već uveliko spremaju za svoj naredni studijski album.

Ulaznice mogu da se kupe u pretprodaji po ceni od 200 dinara (kafe Šikarica, Skadarska 22) ili na ulazu u klub, pred sam događaj, po cebni od 300 dinara.

 

 

 "Sounds of Extreme" metal spektakl

Nova musica fest

 

 
Nedelja 26. februar, 22.30
NOVA MUSICA FEST @ GUN CLUB
Festival alternativnog rok zvuka:
Broken Strings, Azil 5, Etar, Freaky Fight for Freedom

Ulaznice: 200 dinara u pretprodaji, 300 na dan koncerta

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}