Home

VESTI

Vodimo vas na Natali Dizdar Live!

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Natali Dizdar Live!Ovog puta uz podršku Staropramena, Natali Dizdar nam dolazi u Summer Stage, idealan ambijent za upijanje njenih nota.

Celovečernji nastup, koncert, biće prilika da uživo čujete njene hitove kao što su: Stranac, Ne daj, Zameniću te gorim, Mesecu je dosadno, ali i predstavljanje njenog novog singla Grijeh.

 

Karte se mogu kupiti u Summer Stage BitefArtCafe klubu svaki dan od 8-22h, a danima kada imamo program i za vreme istog.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"NATALI DIZDAR".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 

 Vodimo vas na Natali Dizdar Live!

Vodimo vas na Natali Dizdar Live!

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}