Home

VESTI

Vodimo vas na nastupe grupa Autogeni trening i 16 osam 23 u klubu Gun

No Comments Vodimo vas

16 OSAM 23U četvrtak 26. januara očekuje nas dupli program: koncert grupa 16 osam 23 i Autogeni trening – savršena klupska svirka za razmrdavanje organizma.  

Najavangardnije ime crnogorske scene – AUTOGENI TRENING i najmlađi bend među veteranima srpske rok scene ’90-ih – 16 OSAM 23, prvi put dele scenu upravo u Gun Clubu u Miloša Pocerca 10.

 

Povratnici na scenu, staropazovački sastav alter orijentacije 16 osam 23, novembar prošle godine proveli su u studiju snimajući dve nove pesme koje bi trebale da se nađu na 12″ EP za sada nepoznatog naslova.

Novi materijal trebalo bi da bude objavljen u vinilnom obliku, ali I postavljen za besplatan download na proleće 2012. godine.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"AUTOGENI TRENING I 16 OSAM 23".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Crnogorski sastav Autogeni Trening važi za jedan od zapaženijih sastava novije generacije na regionalnoj sceni. Prošlog septembra je objavio treći album, “Na pučini živog peska”, na kome se nalazi trinaest numera.

 

 

 Autogeni trening

Autogeni trening

 

 

Četvrtak 26. januar, 22.30h

AUTOGENI TRENING I 16 OSAM 23 @ GUN CLUB

Ulaznice: 300 dinara

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}