Home

VESTI

Vodimo vas na nastupe bendova Rain Dog i Svi na Pod! u klubu Gun

No Comments Vodimo vas

Svi na pod!Tom Waits tribute, beogradski sastav Rain Dogs, nastupiće u petak 16. septembra u Gun Clubu i u Miloša Pocerca 10 doneti atmosferu zadimljenih lokala Njujorka,Čikaga i Los Anđelesa.

U petak 17. septembra očekuje nas koncert najpopularnije grupe na domaćoj sceni – sastava Svi na pod!

 

RAIN DOGS (TOM WAITS TRIBUTE) @ GUN CLUB

Petak, 16. septembar 2011.

Punih osam godina beogradska grupa Rain Dogs „žari i pali” po beogradskim klubovima donoseći atmosferu zadimljenih lokala Njujorka,Čikaga,Los Anđelesa kroz muziku Toma Waitsa i uz zanimljiv scenski nastup. Na repertoaru su pesme iz svih perioda Waitsovog stvaralaštva. Rain Dogs, sa autentičnim vokalom Nenadom Vasićem, jedinstveni su na muzičkoj sceni, a svaki njihov klupski nastup predstavlja neponovljiv klupski doživljaj. Gun Club u Miloša Pocerca 10 je pravi izbor za ovakav vid provoda.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"RAIN DOG".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Beogradska publika koja petak veče rezerviše za kompletno klupsko uživanje i koja je spremna da se prepusti raspoloženju i tonovima najspecifičnijeg kantautora, moći će da uživa u opusu Toma Waits-a u izvođenju jednog od najinteresantnijih tribute bendova, grupe Rain Dogs.

Ulaznice mogu da se kupe na ulazu u klub po ceni od 300 dinara.
Vrata kluba se otvaraju u 22.30, a muzika se sluša celu noć (do 04.00).

 

 

 Rain Dogs

Rain Dogs

 

SVI NA POD! @ GUN CLUB
Subota 17. septembar 2011.

Bend čiji je koncert prošle godine od strane čitalaca magazina Popboks izabran za najbolji događaj na domaćoj sceni, nastupiće u Gun Clubu u subotu 17. septembra.

Svi na pod! su dosad nastupali na festivalima kao što su Exit, Cinema City, Guitar Art, Trenchtown, Supernatural, BELEF i Nisomnia. Bend je prošle jeseni bio i na seriji koncerata u Ljubljani, Zagrebu i Sarajevu gde im je kao gost nastupao i Vlada Divljan. Svi na pod su delili scenu i sa inostranim zvezdama kao što su Juliette Lewis, Massive Attack ili AIR.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"SVI NA POD".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Pažnju najšire javnosti su privukli kao dvostruki prvoplasirani bend na „Jelen Top 10“ listi sa pesmama „Bugi vugi“ i „Bez plana“, a ujedno su i domaći bend sa najviše nedelja provedenih na ovoj listi! Šest potvrđenih muzičara čini trenutno najpopularniji domaći bend. Na sceni ih predvodi pevačica Bojana Vunturišević, a prate je bubnjar Goran Milošević, basista Ivan Mihajlović i gitarista Ivan Mirković. Prepoznatijivi zvuk saksofona i flaute donosi Jamal Al Kiswani, dok Petar Rudić, osnivač i producent sastava Svi na pod! uživo nastupa iza svoje studijske opreme. Dobro raspoloženje, đuskanje, skakanje su neizostavni na njihovim koncertima. Tako će biti i u subotu u Miloša Pocerca 10.

Ulaznice mogu da se kupe u pretprodaji po ceni od 600 dinara u prodavnici ploča “Pinball Wizard Records” (TC Eurocentar, Makedonska 30).

Vrata kluba se otvaraju u 22.30, a muzika se sluša celu noć (do 04.00).

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}