Home

VESTI

Vodimo vas na nastup tehno dua iz Detroita – Octave one!!!

No Comments Vodimo vas

Tehno gruv iz Detroita i Neon parti klubu “The Tube”Dinamični tehno duo Octave one, koji već više od dve decenije spada među najcenjenije predstavnike čuvene Detroitske scene, gostuje u petak (15.11) u beogradskom klubu “The Tube“.
  
Iako je svakako najpoznatija stvar od ovog dua laganija pesma Black Water sa Ann Saunderson, njihovi nastupi su znatno življi, dinamičniji i puni energije.

 

Na svojoj etiketi “430 West Records“ izdali su neke od revolucionarnih himni densflorova širom sveta, uključujući i čuvenu “Jaguar” od DJ Rolanda, zatim “Falling in Dub” od Random Noise Generation’s, kao i “My A.U.X. Mind” od Aux 88’s.

 
{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"OCTAVE ONE".

Rok za slanje mailova
je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Radili su remikse za umetnike kao što su Massive Attack, Akabu (Joey Negro), DJ Rolando (Jaguar), Steve Bug, Inner City… Sastav čine braća Lenny i Lawrence Burden, a po potrebi pomažu i ad hok članovi Lynell, Lorne i Lance Burden. Domaća podrška je Dušan Kačarević, a karte su do 00.30 sati 300 dinara, dok će posle tog vremena biti 500 dinara. 

 

 

 Tehno gruv iz Detroita u klubu “The Tube”

Tehno gruv iz Detroita u klubu “The Tube”

 

 

Dan kasnije je premijera Tube neon partija koji će biti po uzoru na serijal Neon night DJ Solomuna na Ibici. Gosti kluba bi trebalo se da obuku u svetle boje koje će posebno “drečati” na blek lajtu. Ovaj svetlucav parti režiraju DJ dvojac Zwein, koji je proteklog vikenda imao sjajan nastup na Love district žurki, Kid Kimi, Vuk Smiljanić i Danijel Čehranov, dok se sledećeg petka (22.11) sprema spektakl jer dolazi DJ Butch.

 
{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=Bmg_DtZ0Scw|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Octave One – Black Water

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}