Home

VESTI

Vodimo vas na nastup Petra Dundova!

No Comments Vodimo vas

Petar Dundov (CRO), Klub Energija

Nakon nebrojano mnogo nastupa širom sveta i saradnje sa najvećim imenima elektronike, Petar Dundov ovog petka dolazi u Beograd i u okviru “Lucky records” showcase-a nastupa u klubu “Energija”.

Petar Dundov je osnivač organizacije “Perfection”, uz to i jedan od vodećih hrvatskih DJ-eva i producenata čije najnovije remek delo tera na ples publiku širom planete.

 

Nakon svetskog uspeha s albumom Escapements iz 2008., čiji sigl „Oasis“ dan danas ne silazi sa playlista mnogih svetskih velikana elektronske muzike (Sven Väth ga često pušta u svojim setovima), Petar je napokon izdao novi hit singl, koji je krajem prošle godine osvanuo na velikoj etiketi Music Man Records.

„Distant Shores“ je 12-minutno putovanje u muzičku viziju Petra Dundova, koja je prepoznatljivo kompleksna i sanjarski melodična, a istovremeno savršeno sredstvo za DJ-eve koji žele svoju publiku odvesti na prekrasno nezaboravnu avanturu.

 
{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"PETAR DUNDOV".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Njegova muzika u kojoj telom i dušom uživamo decenijama, uvek je bila inteligentna elektronika, sposobna da konstantno pomera granice i uvek beskompromisnog stava. Bez sumnje, Dundov je jedan on najinspirativnijih, najoriginalnijih producenata regiona, koji je gradio karijeru bez imalo podilaženja trendovima, osvajajući srca fanova iskreno i kvalitetno. A osvojio je i srca velikih zvezda kao što su Sven Väth, Francois K, Laurent Garnier, Adam Beyer, Josh Wink, Guy J, Glimpse, Hernan Cattaneo, Brendan Moeller, Danny Tenaglia…

What is techno?
Za Dundova techno je muzika koja je pre svega pokret. To je plesna muzika, dovoljna jaka da nosi emociju, a dovoljno apstraktna da je postala večni templejt. I zaista, posedujući ovakav karakter, njegova produkcija oduzima dah, ona je blago pulsirajuća, hipnotički progresivna. Svima koji i mogu pomisliti da techno moze biti dosadan, ili čak bez smisla, Dundov je kroz svoju produkciju u potpunosti dokazao suprotno.

 

Petar Dundov (CRO), Klub Energija

Petar Dundov (CRO), Klub Energija

 

 

 

LUCKY RECORDS U KLUBU “ENERGIJA”
PETAK, 15. APRIL 2011.

PETAR DUNDOV
Music Man, Tomorrow, Lucky / Zagreb, Croatia

Hristian Stojanowski
(Disturbulence, KillaCell, Lucky / Nis)

Speedy
(Funky Criminimalz, Lucky)

Goran Isić

(Funky Criminimalz, Lucky)

Phill Dirty & Predrag Janus aka Alf
(Funky Criminimalz, Lucky)

 

 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}