Home

VESTI

Vodimo vas na nastup Jorisa Voorn-a

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na nastup Jorisa Voorn-aJedan od najpoznatijih holandskih DJ-eva JORIS VOORN stiže nam prvi put u Beograd 04.07 u Summer Stage, Teniski tereni Kalemegdan, zajedno sa jednim od najtalentovanih DJ-eva današnjice, danski producent NOIR i jednom od najlepših DJ-eva Engleske SAM DIVINE.

Joris Voorn je 2003. godine proglašen za najtalentovanijeg DJ-a u Holandiji, a 2009. godine je izdao traku "Sweep The Floor" koja je napravila "boom" u njegovoj karijeri i ta traka je proglašena za najbolju pesmu te godine na Ibici.
Kao domaća podrška nastupiće DJ Pookie.

 

Joris je gostovao na EXIT FESTIVALU 2011. godine i taj nastup se i dan danas prepričava.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"JORIS VOORN".

Rok za slanje mailova je do 12h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 

 Vodimo vas na nastup Jorisa Voorn-a

Vodimo vas na nastup Jorisa Voorn-a

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}