Home

VESTI

Vodimo vas na nastup Jimmy Edgara u klubu The Tube

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na nastup Jimmy Edgara u klubu The TubeZvezda u usponu – harizmatični Jimmy Edgar (13.04) dolazi večeras u klub "The Tube".

   

Detrotska scena će imati mali omaž ovog vikenda, pošto u subotu (13. april) gostuje neponovljivi Jimmy Edgar. "Detroit techno rising star", kako ga još nazivaju, ujedno nastupa i u nastavku serijala „Tijana T presents“.

 

Ima 30 godina, a polovinu života se bavi profi DJ-ingom. Još kao tinejdžer je puštao rame uz rame sa legendama May-om i Atkinsom, potpisao za čuveni britanski Warp Recordings, a trenutno je u K7 Records.

 

Njegova muzika varira od electro-funka, preko IDM-a do house-a, dubstepa i techna. Bez obzira na žanrovske odrednice, njegovi setovi su uvek sexy i energični, zbog čege su i žurke po pravilu usijane. Jimmy Edgar ima paralelnu karijeru kao grafički dizajner i modni fotograf, a zbog svoje harizmatičnosti i originalnog imidža, na njegovim nastupima ne izostaju devojke koje vrište u prvim redovima.  

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=nzhFoX8cwqo|width=450|height=364{/mgmediabot2} 

Jimmy Edgar – New Touch

 

 

Do kraja sezone kluba "The Tube" ostala su još samo dva vikenda. Sledeći petak (20.04) je rezervisan za nastup ekipe Noise Destructuion iz Novog Sada. Ovaj DJ duo spada među osnivače naše elektronske scene, a autori su i neprolaznog hita “Laki je malo nervozan”.

 

Za poslednju nedelju (26.04) pravi specijalitet – iz berlinskog kluba Berghain, koji se smatra za nezvaničnu prestonicu klabinga, dolazi nam jedan od rezidenata Marcel Dettmann.

 

 
{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"JIMMY EDGAR".

Rok za slanje mailova
je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}