Home

VESTI

Vodimo vas na nastup grupe Makao

No Comments Vodimo vas

Makao bend

E kako se nekad dobro jelo… E nije se samo i pilo nego se i đuskalo!

A i dalje smo neprikosnoveni na podijumu za igru, jeste da su nam se pioniri malo zapustili, ostarili, mnogi uvatili i sede 🙂 Zato ćemo i mi u petak da slavimo Naš Dan mladosti.

 

Setićemo se hitova od pre godinu, dve, one još od ranije, pesme "iz mojeg (našeg) vremena" i pevati sve što je sad u trendu.

Ma slavimo uz "Makao" to što smo mladi i što ćemo još, bre, biti mladi koliko nam se hoće! Jer nam se i može dok je dobrog zvuka. A i da naučimo tu mlađariju kako se nekad dobro "jelo".

 

 

Makao Bend

Makao bend

 

Zato pioniri, a oni i koji to nisu bili – vidimo se u petak na "štafeti" u Bitefartcafeu!

Crvene marame obavezan aksesoar.

Znate gde sve, kod Irene:)

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"MAKAO".

Rok za slanje mailova je do 14h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 

Info / reserve
063.594.294.
011.3229.822.

Najkvalitetnije svirke
u službi dobrog provoda!

Znate gde je dobro!
Mi smo Vaš
BITEFARTCAFE 

 

 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}