Home

VESTI

Vodimo vas na nastup DJ Veztax-a

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na nastup DJ Veztax-a"Lucky records" showcase, smotra elektronske muzike koju organizuje grupa entuzijasta, okupljena oko "Lucky records" izdavačke kuće, a u saradnji sa klubom "Energija", stigla je do svog trećeg izdanja!

 

Ljubitelji moderne, plesne elektronike, biće u prilici da u petak, 04. februara, uživaju u nastupu glavnog, najavljenog gosta, VEZTAX-a, disk džokeja koji je obišao gotovo celu kuglu i zaslužnog za organizovanje niza legendarnih zabava u Sloveniji i Hrvatskoj!

 

VEZTAX je na sceni od ranih 90-tih godina, kada je DJ profesiji pristupio sa velikim entuzijazmom.

Njegova sjajna DJ veština, u kombinaciji sa odličnim izborom ploća, ubrzo ga odvode u klubove i na festivale širom Evrope. Nastupao je sa vrhunskim imenima, kao sto su Carl Cox, Umek, Luke Slater, DJ Rush, Jeff Mills, Valentino Kanzyani.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"DJ VEZTAX".

Rok za slanje mailova je do 12h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Iako se dokazao kao sjajan mastor na velikim i masovnim dešavanjima, kaže da lično više voli male, intimnije prostore za nastup. Uvek je bio pripadnik onih muzičara koji jasno biraju „svoj put“, pre nego da prate slepo gomilu.

Njegovo ime danas je pravi sinonim za energičan DJ nastup. Imao je tu čast da svojim setovima otvori koncerte grupa Placebo i Depeche mode u Sloveniji, što svedoči o tome koliko je uspešan u svojoj profesiji. 

 

 

 "Lucky records" showcase

"Lucky records" showcase

Vlasnik je dve izdavačke kuće, „Vezotonik“, dobro pozicionirane techno etikete, kao i „Glorio Music“, koja služi kao platforma za njegove eksperimentalnije projekte. Nastupajući pod imenom „Veztax“, ali i pod svojim alter egom „Glorio Veztacci“, jedno je nesumljivo: on nam uvek donosi energičan, poletan, techno i house zvuk, ne robujuci nijednom brendu ili trendu u muzičkoj industriji!

 

 

“Lucky records” showcase u klubu “ENERGIJA”
PETAK, 04. FEBRUAR  2011.
KLUB “ENERGIJA”
Nušićeva 8, Beograd

VEZTAX
(Vezotonik, Recon, Lucky) Slovenia

Nikola Majdanović (Beat & Bones, Subotica)
Speedy (Funky Criminimalz, Lucky)
Goran Isić (Funky Criminimalz)
LuckyPhill Dirty & Predrag Janus aka Alf (Funky Criminimalz, Lucky)

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}