Home

VESTI

Vodimo vas na nastup DJ Butch-a!

No Comments Vodimo vas

DJ Butch u petak u klubu “The Tube”Jedna od zvezdi  nemačke scene, DJ Butch, nastupiće u petak (22. novembar) u beogradskom klubu “The Tube” u okviru retrospektive najboljih žurki u poslednjih sedam godina.
 
DJ Butch se trenutno  smatra za jednog od najboljih predstavnika nemačke škole, ali i jednog od najzauzetijih artista pošto godišnje ima više od 100 nastupa po eminentnim svetskim festivalima i klubovima.

 

To i ne čudi pošto se njegova izdanja mogu čuti na etiketama takvih velikana kao što su Ricardo Villalobos (Sei es Drum), Sven Väth (Cocoon) i Radioslave (Rekids), ali i na lejblovima Bouq records, Visionquest i Hot Creations. Dokaz kvaliteta je i to što je dve godine u nizu nosio laskavu titulu “Najboljeg producenta” u izboru magazina Groove.

 
{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"DJ BUTCH".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Njegovi setovi se opsiuju kao  mešavina techno zvuka, sa glatkim tech-house minimalizmom i dubokim eksperimentilnim trenucima.

 

Domaća podrška je stari znalac Peppe, a dan kasnije (subota, 23. novembar) je standardno veče u režiji Gorana Starčevića i Oyshe. 

 

U petak su karte do 00.30 sati 300, a na nakon tog vremena 500 dinara, dok je u subotu ulaz slobodan.

 

 

 Vodimo vas na nastup DJ Butch-a!

DJ Butch u petak u klubu “The Tube”

  

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}