Home

VESTI

Vodimo vas na nastup Daniela Bella

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na nastup Daniela BellaDaniel Bell je devedesetih godina u Detroitu kreirao novi muzički rečnik elektronske muzike baziran na repetitivnim ritmovima i fuziji minimalističkog house-a i techna.
 
Početak njegove producentske karijere obeležila je saradnja sa Richie Hawtinom i John Acquavivom u okviru projekta Cybersonic sa nekoliko izdanja za Plus 8 Records. 

 

Ubrzo potom osniva sopstvenu izdavačku kuću Accelerate za koju pod presudonimom DBX objavljuje niz izdanja uključujući i  “Loosing Control”, ključnu numeru minimalističkog tehna koja će osim revolucionisanja žanra stilski presudno uticati na generacije producenata koje dolaze – pomenimo Richie Hawtina, Josh Winka, Sleeparchive, Steve Buga, Ricardo Villalobosa.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"DANIEL BELL".

Rok za slanje mailova
je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Slede izdanja za 7th City, Peacefrog, Probe, Klang Elektronik i Elevate, etiketu čijim katalogom u drugoj polovini devedesetih Daniel Bell demonstrira svoju fascinaciju ortodoksnim deep house zvukom objavljujući 10 godina pre vremena, pored svoja 2 EP-a, radove producenata kao sto su Rick Wade, Theo Parish, Losoul, čija produkcija i danas definise savremeni house zvuk.

 

 

 Daniel Bell

Daniel Bell

 

 

Nesvakidašnja muzička i tehnička elokvencija i stil na granici deep housea i sofisticiranog tehna čini ga redovnim gostom najboljih svetskih klubova kao sto su Fabric, Rex, Panoramabar, Watergate. Povratnicki DBX nastup na DEMF-u 2008 i turneja koja je potom usledila proglašeni su od strane Resident Advisora za najbolji live act te godine.
 
Cena karte 350 RSD do ponoći, 500 RSD posle ponoći

Line up:

DANIEL BELL (DBX) – Detroit, USA
Vlada Janjić
Gordan Paunović

 

Kulturni centar Grad

Subota, 21/01/2012, 23h

 

 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}