Home

VESTI

Vodimo vas na nastup čileanske house dive Mamacita!

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na nastup čileanske house dive Mamacita!Tražili ste, plešite! Kako KC GRAD ima posebne afinitete prema materijalu iz Čilea, za šta je direktno odgovoran naš omiljeni ambasador Matias Aguayo, na zahtev publike, čileanska vocal house diva MAMACITA dolazi 1. novembra u KC GRAD.

MAMACITA je trenutno prva diva južnoameričke andergraund house scene. Uz to, ona je predstavnik scene iz Santiaga, koja je u poslednje vreme stekla međunarodnu pažnju zbog jedinstvenog pogleda na žanr.

 

Faktor koji objašnjava uspeh i vitalnost ove scene je njena udaljena lokacija. Prevelika udaljenost i izolacija od ustaljenih kulturnih metropola su doprinele razvoju zvuka mlade generacije Čilea koji je endemski i probija granice.

Njen uticaj na savremenu muzičku scenu Santjaga je čini neosporivim vođom žanra.  Slušajući njenu muziku vraćate se u paralelni univerzum nastanjen soul sestrama poput Liz Torres, Paris Grey ili Aerea Negrot.

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=0zzvZimOlJ8|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Mamacita (Chile)

 

Karijeru započinje 2010. godine prvim nastupom na partiju Fondacije Michael Jackson. Otkad nastupa u Čileu, Argentini i Meksiku imala je priliku da deli binu sa brojnim muzičarima: Diegors, Djs Pareja, Dj Xtralarge, Ana Helder, Cristian Alejandro Ramirez, Roman, Makaroni, Maluca, Cholita Sound, Dani Nihjensohn, Oddy, Dadalú, Fredi Michel, Quierostar, Carisma, Faku¬ta…

Sentir Amor, super hit koji vas je opio toliko da ste poželeli Mamacitu uživo!

 

Domaću podršku čine Vanja Brusać i Tamarinsky, Sugar & Spice beogradske klupske scene.

 

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"MAMACITA".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}