Home

VESTI

Vodimo vas na nastup benda Euterpa!

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na nastup benda Euterpa!

Scenu uglavnom ustupa drugima kako bi imali svojih pet minuta pod reflektorima jer Euterpa bend je odavno prevazišao tu potrebu za spotlightom.

Oni su stalno u njemu! Znalci dobrog zvuka već tri godine su rezidenti Večeri talenata fantastičnih glasovnih mogućnosti, najposećenijih karaoka u Beogradu.

 

Odvažni su u misiji da preko radne nedelje prave atmosferu koja se po mnogim lokalima ne vidi ni preko vikenda.

A kad ne dele mikrofon sa slučajnim prolaznicima, amaterima ili profesionalcima, oni pravdaju svoje ime, jednu od devet Muza, zaštitnicu muzike, PopRockDiskoFunkHouseRnB zvucima.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"EUTERPA".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Kilometražu od “plus” hiljadu svirki odavno su prevalili, a ipak za svaki nastup podjednako uzbudjenji kao da je prvi put na sceni.

 

 

 BItefArt Cafe

BItefArt Cafe

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}