Home

VESTI

Vodimo vas na nastup benda Bernays Propaganda

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na nastup benda Bernays Propaganda Ako je neko dobar primer koliko daleko možete otići kao indie bend iz male zemlje na Balkanu onda su to zasigurno Bernays Propaganda iz Skoplja.

5 godina postojanja, dva EP i isto tolikoLP izdanja (Moonlee Records), nekoliko turneja sa preko 250 koncerata širom Evrope uz nastupe na Exitu (Main Stage), Terraneu i hrpi manjih festivala. Malo li je?

I da ne bude zabune, ovde se radi o bendu čija je priča ekstremno angažovana/politična.

Zvukom bi ih najlakše bilo staviti na trag Gang of Four ali uz malo grebanja po površini naćiće se tu mnogo uticaja – od Gossip preko Fugazi sve do Submission Hold.

Tu su kompaktan bubanj, groovy bas, izlomljeni funky tonovi gitare i iznad svega jedinstven, snažan i ubedljiv ženski vokal.Da li je potrebno pominjati ludački entuzijazam, razarajuću energiju i sjajnu atmosferu koju prave?

Na svom četvrtom beogradskom koncertu makedonska skupina imaće i posebne goste.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"BERNAYS PROPAGANDA".

Rok za slanje mailova
je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Za sve one koji su se krajem prošlog veka kretali u krugovima ovdašnje alternativne muzike ime Gymnastics svakako nešto predstavlja. Reč je o sigurno najznačajnijem bendu, u to vreme vrlo žive, Rumske underground scene.

Sonična gimnastika uz bas, bubanj i glas posle dugo vremena ponovo u Beogradu.

 

 

 Bernays Propaganda / Gymnastics / While

Bernays Propaganda / Gymnastics / While

 

 

Lokalna podrška ovom prilikom biće While. Ovaj bend nastao pre samo nekoliko meseci gaji zvuk na tragu noise pop dvojke No Age sa vidnim uticajem shoegaze bendova poputkultnih My Bloody Valentine.

Njihov debi EP ‘’While is vanity’’, trebao bi da ugleda svetlost dana nekoliko dana posle ovog koncerta u vidu 7’’ ploče kao zajedničko izdanje nekoliko evropskih nezavisnih etiketa.

Karte će u pretprodaji biti 300 (šank KC Grad), a na dan koncerta 400 dinara.

Bernays Propaganda / Gymnastics / While, KC Grad facebook event

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}