Home

VESTI

Vodimo vas na “Najntiz” večeras!

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na "Najntiz" večeras!Nakon dve jako uspešne žurke, sa zadovoljstvom vas pozivamo na naš sledeći NAJNTIZ događaj koji ce se odrzati 29. novembra 2013. Oni koji su se sa nama družili, znaju kakva ih zabava očekuje, a za sve one koji nisu bili tu, malo uputstva nije na odmet! Muziku biraju Pavle Veljkovič i Duško Milojević.
 
Najntiz Najts su večeri koje su posvećene alternativnoj muzici koja je našla svoje utočište u poslednjoj dekadi XX veka.

 

Žurke, gde ćemo se prisetiti svih onih pesama koje smo nekada slušali na kasetofonima i gramofonima, a zahvaljujući kojima smo pronašli izlaz iz surovog mraka 90' godina.

 

Spremite se, jer ćemo se 29. novembra u KC GRADu vratiti u prošlost, u vremenski prostor 90' godina, gde je energija i atmosfera na žurkama bila neponovljiva, a sve zahvaljujući remek delima muzičke industrije tog perioda.

Karte: 250 rsd 

 

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"NAJNTIZ".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 Najntiz u Gradu!

Najntiz u Gradu!

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}