Home

VESTI

Vodimo vas na muzički vikend u KC Grad

No Comments Vodimo vas

David CarrettaOčekuje nas veoma interesantan muzički vikend u KC Gradu.

 

Naime, vodimo vas na nastupe Davida Carrette, a podrška su MKDSL i Ewox (petak 16. sep 2011.), i Hain Teny & MistakeMistake (subota 17. sep 2011.).

 

David Carretta nam dolazi iz Marseja (Francuska), i svoj Live nastup će predstaviti u KC GRADu, ovoga puta sa svojim novim albumom Rodeo Disco.

 

 

PETAK, 16. SEPTEMBAR, 22h
Refract 10 – Special! w/ DAVID CARRETTA

DAVID CARRETTA / International Deejay Gigolo / Space Factory / Marseilles, France
Mkdsl
Ewox

Carretta je jedan od najpoznatijih predstavnika čistog electro-techno zvuka, koji je svima nama bio dobro poznat s kraja devesetih i početkom dvehiljaditih godina. Njegov kvalitet je još na početku prepoznao DJ Hell i uvrstio ga u privilegovanu porodicu electro-techno producenata International Deejay Gigolo.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"DAVID CARRETTA".

Rok za slanje mailova
je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

U decembru 1999. godine Carretta izbacuje svoj prvi album Le Catalogue Electronique. 2000. godine, David je osnovao Pornflake Records zajedno sa Renaud Campana, na kome su svoja izdanja imali Electric Indigo, Mark Broom, John Tejada, Ferenq and Worker Poor. Godine 2001 , objavio svoj četvrti 12-inčni vinil na Gigolo etiketi, ujedno i njegovo remek delo, Domination EP. Početkom 2003, David Carretta lansira svoju sopstvenu izdavačku kuću Space Factory. 2004. godine, izlazi njegov drugi album Kill Your Radio, za International Deejay Gigolo.
Ukoliko volite pravi electro-techno zvuk koji ćete danas tečko čuti u setlisti nekog Dja, ovo će biti pravo osveženje, i povratak u ona lepa vremena elektronske muzike… Do tada se podsetite nekih starih pesama kao što je David Carretta – Vicious Game i poslušajte neke nove sa njegovog repertoara na www.myspace.com/davidcarretta

Cena karte 500 RSD do ponoći, posle ponoći 600 RSD…

 

 

 Muzički vikend u KC Grad

Muzički vikend u KC Grad

 

SUBOTA, 17. SEPTEMBAR, 23h
Hain Teny & MistakeMistake – Live

Hain Teny i MistakeMistake promovisu zajednicku numeru "Klick & Flow", nedavno objavljenu na albumu "MMORPG" grupe MistakeMistake, koji i dalje mozete besplatno preuzeti sa regionalnih sajtova MTV-a

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"Hain Teny & MistakeMistake".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Ovim povodom, organizuju zajednicki nastup u KC Gradu, gde ce eksluzivno prezentovati u punom sastavu ovaj spoj elektronike i duboko sofisticiranog hip-hopa.

Ovaj spoj se vec pokazao odlicnim zurkama na turneji po Sloveniji, i do sada nije prezentovan pred beogradskom publikom.

Cena karte 250 RSD u pretprodaji, na ulazu 350 RSD

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}