Home

VESTI

Vodimo vas na Mladena Tomić u Mamolo!

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Mladena Tomić u Mamolo! "Lucky Showcase" nastavlja sa serijalom odličnih žurki u klubu Mamolo (Brace Krsmanovica 5, Beograd).

Ovoga puta ugostiće Mladena Tomića, istaknutog DJ-a i producenta iz Bosne čija je reputacija ogromna, nstupiće u petak 23. decembra.

Pored Mladena Tomić nastupiće i već svima dobro poznati: Speedy, Goran Isić i Predrag Janus.

Mladen Tomić (Urban Beat, Banja Luka)

Zbog velike privrženosti i ljubavi prema muzici, 1996.godine, počinje da se bavi poslom dj-a. Radio je amaterski po banjalučkim klubovima, da bi vec 1998.godine započeo profesionalni rad.

Te iste godine započinje rad sa elektronskom muzikom, da bi se do danas održao u tom pravcu. U to vreme je miksao deep, tech-house i tribal.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"MLADEN TOMIC".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Krajem 1999.godine se udruzuje sa DJ-om Sinišom Tamamovićem, kada njih dvojica osnivaju DJ asocijaciju "Urban Beat", koja od tada sve do danas organizuje mnoge uspešne party-je, kao i gostovanja.

Zajedno sa Sinišom, u to vreme bio je resident kultnog banjalučkog kluba Boomerang.

Od pocetka 2002. godine set radi na tri gramofona, miksajući tech-house i techno, energičnije, raznovrsno, sa više tvrđeg zvuka.

 

 

 Mladen Tomić

Mladen Tomić

 

 

Iza njega su mnoge uspešne žurke koje su propraćene nastupima sa mnogim domaćim i stranim DJ-evima (Trevor Rockliffe, Valentino Kanzyani, Oxia, Svan Vath, Jim Masters, Misjah, Tery Francis, Antoine Clamaran, Jamie Anderson, Ade Fenton, Ladida, Cricco Castelli, Cristian Varela, Space DJ’s, Deetron, Brenda Russell…).

Radio je u svim gradovima BIH, u Srbiji i Crnoj Gori…

Od 2002.godine pored DJ-inga, bavi se i produkcijom elektronske muzike.

 

 

 Lucky Showcase, MAmolo 2011 / 2012

Lucky Showcase, Mamolo 2011 / 2012

 

 

Karte možete kupiti na ulazu u klub Mamolo po ceni od 400 dinara.

Lucky Records Showcase with Mladen Tomić Facebook event
Lucky Rec Showcase Facebook grupa

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}