Home

VESTI

Vodimo vas na Matthew Hoag-a u Mamolo!

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Matthew Hoag-a u Mamolo!"Lucky Showcase" nastavlja sa serijalom odličnih žurki u klubu Mamolo (Braće Krsmanović 5, Beograd), ovoga puta ugostiće čuvenog DJ-a i producenta iz Slovenije, Matthew Hoag-a, i proslaviti Srpsku Novu godinu u petak 13. januara 2012. godine.

Pored Matthew Hoag-a, svojom odličnom muzikom zabaviće vas i već svima dobro poznati rezidenti Lucky Showcase organizacije: Speedy, Goran Isić i Predrag Janus.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu: "MATTHEW HOAG".

Rok za slanje mailova je do 12h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Kreativno krstarenje kroz nekoliko stilova elektronske muzike, čini izvođenje Matthew Hoaga preplavljujućim gruvom koji izaziva plesnu groznicu, a dolazi iz njegovog entuzijazma za istraživanje muzike.

Pesme na koje je ponosan See just drums, Ylenia, Full glow and Forensic su izdate za Devilock Records, Elisir Music, uz podršku imena kao što su Paul Van Dyk, The Filterheadz, Hernan Cataneo i mnogi drugi.

 

 

 Matthew Hoag

Matthew Hoag

 

Takođe, nastupao je sa poznatim DJ-evima kao što su Hybrid, Matthew Dekay, Umek i drugi.

Matthew je član elektronskog benda LIINS, koji je deo projekta u saradnji sa Velentinom Kanzyani-em i KayKay-om.

 

 

 Lucky Showcase, Mamolo 2011 / 2012

Lucky Showcase, Mamolo 2011 / 2012

 

Lucky Showcase New Year's Eve with Matthew Hoag, Facebook event

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}