Home

VESTI

Vodimo vas na magove nemačkog deep tehna u klubu “Tubu”

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na magove nemačkog deep tehna u klubu "Tubu"

DJ dvojac "Pan pot", koji su spada među najizrazitije predstavnike nove škole nemačkog tehna, nastupiće u petak u beogradskom klubu "Tube".

Ovaj berlinski sastav, koji izdaje za etiketu "Mobilee" Anje Šnajder, će se na dugo čekanom prvom gostovanju u Beogradu predstaviti live setom.

 

Duo "Pan pot" čine Tasilo Ipenberger i Tomas Benediks, audio magovi dubokog tehno zvuka, u kome često ima mesta i za tech house i house. Stručnjaci ih opisuju kao veoma inovativne, a sami sebe nazivaju, zbog dubine muzike, i "tamnom stranom sile".

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"PAN POT".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Njihov neobičan zvuk prostiče iz manipulacija koje su pravili još kao studenti produkcije u Berlinu. Osnovani su 2005, ali je odlučujući momenat u karijerima ovog dvojca došao dve godine kasnije sa izdavanjem debi albuma "Pan-O-Rama". Najveći hitovi su im svakako numere "Confronted" i "Crank", sa kojima su se uz novo izdanje "Captain My Captain" svakako upisali u klasike i predstavili svoj jedinstveni stil. Domaća podrška je perspektivni Vladimir Aćić, koji u svojim setovim vrti house, tech house, minimal i tehno. Do sada puštao sa Carl Coxom, Valentino Kanzyaniem, Cristianom Varelom, Umekom…

 

 

 Pan pot (Germany)

Pan pot (Germany)

 

 
Dan kasnije za di džej pultom kluba "Tube" biće tročlana požarevačka ekipa "ReWire DJs", koju čine Robert Žigrai, Andrija Antić i Nenad Stanković. Ovi momci u svom setu mešaju tehno, house i tech house, a za subotu su najavili i neke novitete.

Predstavićemo naš novi projekat i neke nove stvari, a novitet je da ćemo puštati i deep house. Tu će biti i više remiksa, a nadam se da žurka biti dobra kao pre oko mesec dana kada smo u klubu “Tube” nastupali sa Peppeom – kaže Robert Žigrai.

Ulaz na "Pan pot" je 300 dinara, a u subotu se ne plaća.

 

 

 

 Rewire DJs

Rewire DJs

 

 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}