Home

VESTI

Vodimo vas na Lucky Records B-Day

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Lucky Records B-Day

 DJ organizacija Funky Criminimalz će u petak, 01. 07. 2011. proslaviti svoj četvrti rođendan – pravi povod da pruži dobru zabavu svim svojim prijateljima i fanovima.

Njeni članovi, Speedy, Goran Isić i Predrag Janus, uz ljubav prema svojoj profesiji, već niz godina rade na promovisanju i popularizaciji underground elektronske plesne muzike na našim prostorima.
 
Koncept koga se drže je ostvarenje stalnog pomeranje granica klabinga na sveobuhvatan i inovativan način.
 

Kao i u okviru do sada održanih „Lucky records showcase“ dešavanja, tokom predstojećeg special izdanja, obećavaju vam vrhunsku, kvalitetnu zabavu za pamćenje!

Preko dve decenije Marko Bailey važi za najboljeg belgijskog ambasadora elektronske muzike. Ušao je u Ligu najkvalitetnijih imena na svetskoj sceni, čija izdanja redovno dospevaju na liste onih najvećih, poput Carl Coxa, Laurent Garniera ili Sven Vatha, čime dodatno potvrđuje svoj neosporni talenat. 

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"MARCO BAILEY".

Rok za slanje mailova je do 12h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Svoj poslednji album, Dragon Man, objavio je u februaru ove godine za Bedrock Records, izdavačku kuću John Digweeda, a trenutno se nalazi na svetskoj turneji u okviru koje ga promovise i tokom koje će posetiti, između ostalih gradova i srpsku prestonicu.

 

"Marco je jedan od onih retkih ljudi čiji zvuk prelazi okvire žanrovske muzike. On obuhvata i spaja techno, house i sve između ova dva pravca. Ja sam iskoristio priliku da izdam Marcov album na Bedrocku, jer sam želeo da svetu predstavim, ne samo ekskluzivne klupske numere, nego i njegovu jedinstvenu eksperimentalnu muziku, koja će, siguran sam, pronaći put do srca veoma brojne publike." John Digweed

Marko Nastić, on je naš zaštitni znak No1; On je dobitna kombinacija za party, jedan od retkih, koji nikada nije pravio kompromise, i jedan od retkih među našim DJ-evima, koji je obišao celu “kuglu”; Jednom rečju, SRPSKI BREND!

 

 

Lucky records Showcase special - Marco Bailey, bašta Sava Centra

Lucky records Showcase special – Marco Bailey, bašta Sava Centra

 

 

Pretprodaja karata:

Blagajna Doma omladine;

Prodajna mesta Eventima
Novi Sad: 0655471965;
Subotica: 0646166343;
Niš: 0652252488;
Smederevo: 0642592789;
Kraljevo: 0645696464;
Hrvatska: +385921456906

Info telefon: 064 1845807

 

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}