Home

VESTI

Vodimo vas na Lucky Records B-day with Mauro Picotto!

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Lucky Records B-day with Mauro Picotto! Došlo je vreme da se obeleži dvogodišnjica postojanja organizacije "Lucky Records".

I to na poseban način – u saradnji sa Beck’som i uz gostovanje jednog od najpopularnijih italijanskih producenata elektronike. Mauro Picotto godinama privlači našu pažnju zbog svoje odlične produkcije i albuma koji su ušli u srca mnogih.

 

Legendarne numere "Komodo", "Pulsar" i "Awesome" vrte se i dan danas, a pamte se i njegove "Meganite" klupske večeri na Ibizi, u svoje vreme najposećenije na čarobnom "belom ostrvu".

 

Iza njega stoji preko 600 producentskih numera i još veći broj remiksa, prodatih u preko 6 miliona kopija širom planete. Tokom svoje plodne karijere nagrađivan je mnogo puta, od strane publike i kritike (Deejay Magazine – Best DJ, DJ Awards 2005 Ibiza: Winner).

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"LUCKY RECORDS MAURO PICOTTO".

Rok za slanje mailova je do četvrtka 14. juna do 20 h, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=YU6VtTjFsLw|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Lucky records B-day party with Mauro Picotto

 

 

U godini iza nas Mauro je pokrenuo “Alchemy Music Festival” u Cavour-u, svom rodnom gradu u Italiji, dvodnevni apsolutno underground festival, na kome je pružio mogućnost mladim talentima da puštaju muziku sa njim – "rame uz rame".

 

Godinu 2011. obeležio je i izlazak i njegovog posednjeg studijskog albuma, "Twenty Eleven", koji je još jednom potvrdio da je Mauro Picotto ime koje se, posle 30 godina karijere, nalazi u samom svetskom vrhu muzičke industrije.

Veterana i kralja italijanskog tecno zvuka dočekaćemo “u punom stilu” 16. juna, u prostoru Bašte Sava Centra u Beogradu!

Iste večeri nastupiće Kobaya (Nenad Petrovic) – jedan od najboljih producenata sa naših prostora i danas aktivan član Recon Warrioirs ekipe, Speedy i Goran Isić, DJ-evi i producenti, osnivači kuće Lucky Records, kao i Toma Tek i Klaus, duo iz Novog Sada čiji b2b garantuje energičan zvuk i beat.

 

 

 Vodimo vas na Lucky Records B-day with Mauro Picotto!

Vodimo vas na Lucky Records B-day with Mauro Picotto!

 

 

A svuda gde je jak beat, dobra energija, najbolja muzika, tu je i Beck’s! Već godinama Beck’s je sinonim za dobru zabavu i vrhunske izvođače i donosi uživanje u najboljoj muzici i nezaboravnim žurkama.

 

Cena karata: do 01.06. 800 dinara, do 10.06. 1000 dinara, od 11.06. 1200 dinara. Pretprodaja karata: Bilet Servis, Beogradska Arena, TC Ušće (Info pult), Dom Omladine, Dom Sindikata, Knjižare Vulkan, Delfi i Laguna. Online pordaja karata www.tickets.rs .

Lucky Records B-day with Mauro Picott, Facebook event

 

 

 Lineup:

 

  Mauro Picotto
(Alchemy, Drumcode, Italy)

KOBAYA
(Recon, Traffica, Lucky)

Speedy
(Lucky Records, Funky Criminimalz, Pornographic Records)

Goran Isić
(Lucky Records, Funky Criminimalz)

Toma Tek & Klaus

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}