Home

VESTI

Vodimo vas na LOVEFEST WEEKEND!

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na LOVEFEST WEEKEND!Lovefest Weekend 22. i 23. aprila u beogradskom Hangaru! James Zabiela i Bad Copy otvaraju veliko rođendansko slavlje!
  
Lovefest, jedan od najvećih muzičkih festivala u zemlji, ovog avgusta doživeće svoje deseto jubilarno izdanje, a prve rođendanske žurke biće održane 22. i 23. aprila u beogradskom Hangaru (Knežopoljska 3). Lovefest Live noć otvoriće Bad Copy, dok će dan kasnije zvezde Lovefest Fire žurke biti James Zabiela i Reset Robot

 

Bad Copy otvara Lovefest Live u Beogradu

Drugi beogradski Lovefest Live 22. aprila u Beogradu ugostiće kontroverzni rep trojac Bad Copy, koji kako i sami kažu već generacijama od dečaka prave muškarce na nastupima u celom regionu. Atmosferu sa beogradskih ulica u dorćolski Hangar donosi dvojac VIP. Zajedno sa njima nastupiće i kultni Struka, jedan od ključnih izvođača balkanske hip-hop scene. Atheist Rap će noć začiniti pankom i podsetiti sve fanove Live bine na različite energije i muzičke pravce koje neguje. Na žurci će nastupiti i beogradski di-džej Jung B, kao i Jackie Dagger, jedan od članova sastava Mystic Stylez.

 

 

 Lovefest Weekend u Hangaru

Lovefest Weekend u Hangaru

 

 

James Zabiela dolazi na Lovefest Fire

Sa kim je bolje započeti rođendansko slavlje nego sa izvođačem koji je najviše puta nastupio pred najvatrenijim fanovima festivala ljubavi. James Zabiela, kome će ovo biti četvrto druženje sa publikom Lovefesta otvoriće Lovefest Fire veče, a za di-džej pult dolazi i Reset Robot, još jedan britanski izvođač poznat po svom mračnom i laganom, jednom rečju kontradiktornom zvuku. Na Lovefest Fire žurci 23. aprila nastupiće i Marko Milosavljević, kao i mlada nada beogradskog klabinga Aleksandra Duende.

 

 

Lovefest Weekend u Hangaru

Lovefest Weekend u Hangaru

 

 

James Zabiela o Lovefestu

Lovefest je više od samo festivala. To je jedinstveno muzičko iskustvo, događaj koji okuplja najkvalitetnije izvođače i najbolju publiku na svetu. Pravi festival ljubavi!

 

Karte po posebnoj ceni samo za najbrže

Ulaznice za beogradski Lovefest Weekend po ceni od 590 RSD za veče mogu se naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs, ili kupiti u svim poslovnicama Eventima i WIN WIN radnjama. U okviru posebnog rođendanskog popusta najbržim posetiocima na raspolaganju je i akcija u kojoj pri kupovini jedne karte drugu dobijaju besplatno.

Oni koji žele da na vreme obezbede svoju ulaznicu za sve ovogodišnje Lovefest događaje mogu kupiti Lovefest 2016 Membership karticu po ceni od 29 EUR. Membership kartica može da se naruči na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs/membership

 

 

Lovefest Weekend u Hangaru

Lovefest Weekend u Hangaru

 

 

Lovefest 2016 biće održan od 4. do 6. avgusta u Vrnjačkoj Banji, a uskoro se očekuje i objava line-upa uz koji ćemo ove godine proslaviti deseti rođendan festivala ljubavi.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"LOVEFEST VIKEND".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}