Home

VESTI

Vodimo vas na “Le Tigre Qui Change De Couleurs”, KC Grad

No Comments Vodimo vas

Le Tigre Qui Change De CouleursObaveštavamo da će se 25. februara 2012. godine u Kulturnom centru "GRAD", održati još jedan spektakularan događaj u organizaciji EASY TIGER ekipe, pod nazivom "Le Tigre Qui Change De Couleurs".
 
Zahvaljujući ICE WATCH-u (www.ice-watch.com), bićemo u prilici da ugostimo aktuelna imena, ovoga puta sa francuske undeground scene.

 

Dolaze nam Okain & Alex Dee iz Pariza, kao i makedonski DJ Stojche. Zajedno sa njima će to veče nastupiti i Easy Tiger rezidenti, Marko Nastić & Marko Milosavljević.

 

 {xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"Le Tigre Qui Change De Couleurs".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Kulturni centar GRAD će za ovu priliku obezbediti dodatno ozvučenje, a zarad pravog vizuelnog doživljaja, očekuju vas i LED instalacije, kako bi Vam omogućili adekvatan audio-vizuelni užitak.
 
Cena karte za ovaj događaj će biti jako pristupačna. Karte će na samom ulazu koštati 250 RSD u periodu od 22h – 00h, dok će posle ponoći cena karte iznositi 350 RSD.

 

 

Le Tigre Qui Change De Couleurs
Le Tigre Qui Change De Couleurs

 

Subota, 25/02/2012, 22h
Kulturni centar GRAD
Brace Krsmanovic 4

BODY & SOUL BOOKINGS
& EASY TIGER PRESENTS:
 
"Le Tigre Qui Change De Couleurs"
 
OKAIN (Paris, France)
ALEX DEE (Paris, France)
STOJCHE (Skoplje, Makedonija)
MARKO NASTIĆ (Beograd, Srbija)
MARKO MILOSAVLJEVIĆ (Beograd, Srbija)
 
Supported by

www.ice-watch.com

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}