Home

VESTI

Vodimo vas na koncert Virvela u Gun Clubu

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na koncert Virvela u Gun Clubu Pred koncert u Gun Clubu grupa Virvel je objavila novi singl!

Pesmom "A da se to nikada ne dogodi" bend najavljuje novi EP pod nazivom "Šta ako bude sutra" koji će biti objavljen tokom proleća.

Koncertna promocija singla i novih pesama grupe Virvel očekuje nas, dakle, u Gun Clubu u subotu 27. aprila u 22h.

 

Grupa Virvel je sa zvukom počela da ekperimentiše 1999. godine i od tada gotovo stidljivo ,,plove“ domaćim muzičkim nebom, ipak stameno i vrlo uticajno, gradeći solidnu bazu fanova koji ih prate i danas. Ni 14 godina kasnije niko se nije usudio da definiše žanr u kojem se Virvel kreće.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"VIRVEL".

Rok za slanje mailova je do subote 27. aprila 2013. godine, najkasnije do 12h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 

 Vodimo vas na koncert Virvela u Gun Clubu

Vodimo vas na koncert Virvela u Gun Clubu

 

 

Iako se grubo rečeno svrstavaju u post-rock, na prvo, drugo pa i stoto slušanje dolazi se do zaključka da je svrstavanje Virvela u bilo koji muzički pravac nezahvalno, ograničajavuće i nedovoljno istinito – Virvel pripada sopstvenom žanru!

 

U to najbolje mogu da se uvere posetioci njihovih "živih" nastupa na kojima Virvel svakom izvedenom pesmom publiku upoznaje sa sasvim novim, paralelnim svetom,čulnijim i emotivnijim.

Karte po pretprodajnoj ceni od 400 dinara mogu da se kupe u kafeu Šikarica, Skadarska 22, dok će na dan koncerta ulaznice koštati 600 dinara.

 

 

 

Virvel, Gun Club, facebook event

 

 

 

 

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}