Home

VESTI

Vodimo vas na koncert Stuttgart Online i Kriške u DOB-u

No Comments Vodimo vas

Bend KriškeU okviru koncertnog serijala "Nova scena", koji Dom omladine organizuje tokom godine, 11. februara nastupiće bendovi Stuttgat Online i Kriške.

 

Publici će predstaviti svoja najnovija izdanja! Cena ulaznice u pretprodaji je 400 dinara.

Stuttgart Online postoji od 2006. godine, a web magazin Popboks ih proglašava najboljim debitantima 2007. godine.

 

Prvi album, "Radost svakom domaćinstvu", snimaju tokom 2009. u beogradskom studiju Digimedia sa producentom Borisom Mladenovićem i objavljuju iste godine za izdavačku kuću Odličan hrčak. U međuvremenu grupa je održala veliki broj nastupa u Srbiji i regionu, a njihovi singlovi su se više puta nalazili na relevantnim domaćim radio i TV listama.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"STUTTGART & KRIŠKE".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

"Prava stvar" je ime novog, drugog po redu albuma koji je snimljen tokom 2011. godine i ovog puta u studiju Digimedia, sa producentom Borisom Mladenovićem. Album sadrži 11 novih pesama i predstavlja, po rečima autora, punokrvnu rokenrol ploču sa velikim brojem budućih hitova. Izuzetan doprinos u izradi oba albuma nesebično su dali članovi beogradskih grupa Repetitor, Multietnička atrakcija, Nežni Dalibor, Veliki prezir, Kriške, Grupa kao takva i Straight Mickey and the boys.

Stuttgart Online su: Bojan Slačala (bas i glas) i Marko Barišić (bubnjevi i glas).

 

 

Stuttgart Online
Stuttgart Online
 

Bend Kriške nastao je 2009. godine. Dragan Jovanović, Milan Bukejlović i Damjan Babić svirali su zajednu u alternativnom rok bendu Zemlja broj 9 u njegovoj poslednjoj fazi od 2007. do 2008.

 

Posle raspada Zemlje broj 9 Milan, Dragan i Damjan nastavili su sa radom i ubrzo primili novog člana, a to je bio pevač Oliver Svilan. Oliver je značajno doprineo novom načinu sviranja i stvaranja. Bend je, po rečima članova, postao otvoreniji i komunikativniji. Imali su značajnu prijateljsku podršku od grupa Repetitor i Stuttgart Online, koji su ih pozivali na svoja gostovanja u regionu.

 

Kriške kažu: "Za ove dve godina održali smo dovoljno koncerata da bismo formirali ono što smemo da zovemo našom posebnošću. Mi nismo komentatori političkih i društvenih događaja. Važnija nam je muzička forma od takozvanih poruka. Od do sada prikupljenog materijala, uskoro ćemo objaviti album u izdanju Odličnog Hrčka."

 

 

Koncert: STUTTGART ONLINE & KRIŠKE
Subota, 11. februar 2012. u 21:00
Dom omladine Beograda//Klub

 

 

 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}