Home

VESTI

Vodimo vas na koncert Multietničke atrakcije u klubu Gun

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na koncert Multietničke atrakcije u klubu Gun

Nakon prošlogodišnje uspešne "Atraktivne turneje na putu za Vegas" održane po gradovima širom Evrope, Multietnička atrakcija se vraća osvajanju beogradskih klubova.

U Gun Clubu nas u petak 20. januara očekuje "Težak ROK en’ ROL" koncert ovog jedinstvenog i uvek drugačijeg dvojca. U obliku kakav je danas, bend svoje prve korake beleži 2008. godine. 

 

Poznati su po žestokim koncertima koji na pravi način oslikavaju muzički izraz koji Multietnička atrakcija već godinama gradim a koji je specifičan isključivo za njih.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"MULTIETNIČKA ATRAKCIJA".

Rok za slanje mailova
je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Multietnička Atrakcija muziku i zvuk, najprodorniju i najjasniju emociju, koristi kao alat za ostvarivanje i proizvodnju jasne slike filtriranog i proživljenog sveta. Sublimacijom savremenog društva u kome živi, Atrakcija svoj izraz neminovno naziva progresivnim rock and rollom.

 

 Multietnicka Atrakcija

Multietnicka Atrakcija

Multietnička Atrakcija su Osman Ahmed (bubnjevi, vokal) i Demir Ahmetović (bas, prateći vokal).

Ulaz je slobodan za sve posetioce koji u klub stignu pre 23.30. Posle toga, cena ulaznice iznosi 200 dinara.

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}