Home

VESTI

Vodimo vas na koncert Line Out-a

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na koncert Line Out-a Somborski LINE OUT će 22. decembra koncertno promovisati drugi album "Cynicism" koji će ovih dana biti objavljen pod etiketom SKC Novi Sad.

Na albumu se nalazi 12 pesama od kojih su dve pesme remiksi. Remiks za pesmu ,,Robot" urađen je u saradnji sa zagrebačkim producentom Egolessom (klavijaturistom benda ,,Stillness" ), a drugi, za pesmu ,,Utopia" uradio je producent albuma Aleksandar Buzadžić.

 

Ne osvrćući se mnogo na muzičke uticaje oko sebe, a ipak obuhvatajući različite vrste zvukova, Line Out je muzički sastav spreman na promenu u svakom trenutku.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"LINE OUT".

Rok za slanje mailova je danas do 17h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Načinom na koji se reči i melodije (propraćeni uvek drugačijim a ponekad i aritmičnim ritmom) rađaju, članovi ove skupine vrše neku vrstu muzičke propovedi. Svaki od instrumenata podjednako vodi priču, pa samim tim i vokal govori u glas sa njima, a ne sam.

Ono što je posebno u vezi sa grupom Line Out jeste njihov nastup koji se može staviti u okvire performansa. Video projekcije koje uz svaku pesmu nose dodatnu priču, gestikulacija i specifično predstvaljanje svakog zvuka određene pesme, čine njihov nastup nesvakidašnjim.

 

 

 Vodimo vas na koncert Line Out-a

Vodimo vas na koncert Line Out-a

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}