Home

VESTI

Vodimo vas na koncert Jinx-a!

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na koncert Jinx-a!

Letnja scena BITEFARTCAFE-a posle Rundeka, Massima i gdina Zvonka Bogdana, u goste nam dolaze JINX!

Zagrebačka retro pop grupa Jinx postoji već pune dve decenije a publika će se posebno radovati njihovim najvećim hitovima ‘Smijem se’, Na čemu si ti’ i ‘Tamo gdje je sve po mom’. Upravo ova poslednja postala je himna ljubitelja JINX-a..

 

Prvi nastup u Beogradu imali su u novembru 2009 godine uspešno napunivši koncertnu salu Doma Omladine od tada su još nekoliko puta nastupali održavši niz valentajnovskih koncerata u Domu Omladine.

Uvek rasprodati, uvek veseli, šareni i energični neće vam dati mira cele noći! 

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"JINX @ BITEFART CAFE".

Rok za slanje mailova
je do 12h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Ovaj mali big bend predvođen pevačicom Yayom nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Jednostavno, JINX su najletnjiji mogući bend i pravi izbor za vaš provod u petak 20.07. na letnjoj sceni BitefArtCafea.
 
Cena karte je 1200din, odnosno 800din.

 

 

Jinx @ Bitef Art Caffe, 20. Jul

Jinx @ Bitef Art Caffe, 20. Jul

 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}