Home

VESTI

Vodimo vas na koncert Irene Blagojević

No Comments Vodimo vas

Koncert u Dom Omladine Beograd, Irena Blagojević

Irena Blagojević je veliki novi talenat naše jazz, pop i soul muzike, stvaralac vrhunskog glasa, koja već ima svoju vernu publiku.

Njena karijera kreće se tokovima talasa svetskog neo-soula, na kojem su zablistale pevačice poput Amy Winehouse, Duffy, Adele… Na prvom velikom solističkom koncertu, 15. aprila u Domu omladine, beogradskoj publici predstaviće album prvenac “Jutro bez ljubavi”, praćena vrsnom ekipom domaćih jazz muzičara.

 

Irena je diplomirala flautu na Fakultetu muzičkih umetnosti u Beogradu i do 2000. godine ozbiljno je gradila karijeru flautistikinje, radeći istovremeno i kao profesor  flaute. Taj period u njenoj karijeri obeležili su brojni nastupi, solistički koncerti, koncerti sa kamernim orkestrom, festivali, takmičenja i brojne osvojene nagrade.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"IRENA BLAGOJEVIĆ".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Pevanje je dugo doživljavala kao svoju “drugu ljubav”, koja se odvijala u senci  flautističke karijere. Interesantno je da je već sa 15 godina pobedila na takmičenju “Talenti dolaze”, a u čuvenom “3K duru” pobeđivala je sve do Velikog finala.

Na Beogradskom proleću 2000. godine bila je pobednik “Večeri mladih nada”, a na festivalu “Slavenski bazar” u Kijevu takođe odnosi pobedu. Učešće na Evrofestu u Makedoniji iste godine donelo joj je nagradu za interpretaciju.

 

 

Irena Blagojević

Irena Blagojević

 

Sa Irenom Blagojević, koja će se na koncertu u Domu omladine Beograda predstaviti osim kao vokalni solista i kao flautistkinja, nastupaju: Ivan Aleksijević-klavir, Nebojša Zulfikarpašić-gitara, Ištvan Mađarić-bas, Petar Radmilović-bubnjevi, Max Kochetov-saksofon, Strahinja Banović-truba, Darko Jureša-perkusije, Aleksandra Bjelić Aleksijević-prateći vokal i Biljana Peković-prateći vokal.

Promocija albuma “Jutro bez ljubavi”

Karte su u pretprodaji na Blagajni DOB, po ceni od 500 dinara.

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}