Home

VESTI

Vodimo Vas na koncert grupe Van Gogh

No Comments Vodimo vas

Vodimo Vas na koncert grupe Van GoghProdukcijska kuća „Executive pro“ i grupa Van Gogh najavili su koncert koji će ovaj bend upriličiti u subotu, 28. novembra u 21h u "Beogradskoj Areni".

Zadovoljni što će posle dve i po godine ponovo napraviti veliki koncert u ovom prostoru, Đule, Srba i Cvika proglasili su ovaj 28. novembar – Danom publike.

“Van gogh” će svirati pesme iz svih faza karijere, uključujući hitove "Tragovi prošlosti", "Neko te ima noćas", "Mama", "Opasan ples", "Kolo", "Spisak razloga", kao i pesme sa aktuelnog albuma "Lavirint" – "Nek' te telo nosi", "Kad znam da ne voliš me","Kidaš moj svet", "Meni nije ni do čega" i druge.

 

Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima Vas vodi na ovaj event. Delimo Vam 3×2 ulaznice. Zainteresovani je potrebno da nam pošalju email na ulaznice at clubbing dot rs koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona. Subject:"Koncert Van Gogh-a"

 

Vodimo Vas na koncert grupe Van Gogh
 
Ulaznice za ovaj koncert su u prodaji na biletarnici "Arene", Bilet servisu i u prodavnicama "Mamut stores". Karte za parter koštaju 1.000 dinara, dok se cene karata za tribine kreću od 1.200 do 1.600 dinara.

 

Prvih 1.500 fanova koji kupe karte za parter moći će da uđu u fan pit i budu u neposrednoj blizini grupe. Uz svaku kupljenu kartu, na poklon se dobija ekskluzivni DVD sa dokumentarnim filmom o nastajanju albuma "Lavirint".

Film je sniman u Beogradu i Los Anđelesu.  

 

Planirano je da koncert traje dva sata.

"Želimo da nadmašimo sebe. Arena je prostor koji nas obavezuje jer tu smo u maju 2007. godine održali dosad najveći koncert u karijeri. Grupa nikada nije sebi dozvolila luksuz da dva puta zvuči i izgleda isto. Uvek smo se trudili da napredujemo i publici ponudimo nešto novo. Tako će biti i sada. Usuđujem se da kažem da će ovo u produkcijskom i kreativnom smislu biti koncert najviših dometa" – kaže Zvonimir Đukić, frontmen Van Gogh-a.