Home

VESTI

Vodimo vas na koncert grupe TBF

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na koncert grupe TBFNajatraktivniji hrvatski bend TBF, koji trenutno obara sve rekorde koncertnim „Pistaccio metallic“ spektaklom, po prvi put nastupiće u Beogradu u petak 27. januara u 21h u sali Amerikana u Domu omladine.

 

Već objavljeni singlovi sa novog albuma „Mater“ i „Veseljko“ obećavaju sjajan provod publici u Beogradu, jer TBF koncerti uvek donose višesatnu odličnu svirku, puno plesa, gromoglasnog pevanja, smeha i zabave.

 

Za njih kažu da kada ih slušate želite odmah i sada da ste na letovanju, da ste preplanuli, opušteni i veseli…ali takođe da su direktni, kritični, hrabri i uvek beskrajno zabavni!

 

 

 TBF

TBF

 

Ova splitska šestorka se od svog nastanka 1990. godine, nametnula jedinstvenom kombinacijom repa i hip hopa sa rok, fank soul i rege zvucima. Direktni tekstovi pesama prožeti lokalnim humorom i nepresušnom socijalnom tematikom, spotovi koji su uvek koncipirani kao mini filmovi i sjajni i originalni nastupi već godinama osvajaju najrazličitije generacije publike.

 

Uzbudljivu karijeru započeli bez većeg iskustva u stvaranju muzike, ali naslušani pionirskih hip hop albuma Run D.M.C., LL Cool J, Public Enemy i ostalih, tako što su 1992. snimili tri numere sa semplovima i repovanjem u kućnoj produkciji i plasirali ih na lokalne radio stanice.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"TBF".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Debi album „Ping-pong: Umjetnost Zdravog Đira“ koji su objavili tek 1997. vrlo brzo je zadobio kultni status na tadašnjoj sceni. TBF se nakon toga bavio i izvođenjem sopstvene predstave „Baš Beton i Stupovi Društva“, a sledeća tri albuma „Uskladimo Toplomjere“, „Maxon Universal“ i „Galerija Tutnplok”  predstavili su ih u potpuno novom svetlu. Taj period obeležilo je mnoštvo nagrada, nezaboravnih hitova kao što su „Yen Dva“, „Genije“, „Obračun kod Haikikija“, „Malo San Maka“ i „Alles Gut“ kao i turneje kojima su se predstavili kao prava koncertna atrakcija.

 

 

 TBF

TBF

 

 

dvorane i trenutno najprodavaniji album u Hrvatskoj doveli su ih do titule jednog od najtraženijih bendova na ovim prostorima. Da momci iz TBF-a imaju veliku bazu fanova i u Srbiji pokazuju sjajni nastupi održani na Trenchtown festivalu prošle kao i na Exitu 2006. i 2010. godine.

 

Postavku benda koji beogradskoj publici sprema još jedan nezaboravan nastup čine vokal Mladen Badovinac, vokal i elektronika Luka Barbić, vokal Aleksandar Antić, bas Ognjen Pavlović, gitara Nikša Mandalinić i bubanj Janko Novoselić.

Ulaznice za nastup TBF u Beogradu prodaji su od danas na svim prodajnim mestima Eventima, putem sajta www.Eventim.rs, na blagajni Doma omladine i u Dallas Music Shopu u Sremskoj 2. Cena ulaznice u pretprodaji iznosiće 700 dinara, dok će na dan koncerta biti 900 dinara.

 

 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}