Home

VESTI

Vodimo vas na koncert grupe Supernaut

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na koncert grupe SupernautVeć neko vreme ih nije bilo u beogradskim klubovima…
 
Kultni andergraund sastav, klupska atrakcija zvana Supernaut stiže u Gun Club 13. oktobra!

Bend predvođen jedinstvenim Srđanom Điletom Markovićem stvara već više od 18 godina. 

 

Iako su godine kreativnog rada iza dua Supernaut i uprkos činjenici da je album ,,Eli" iz 2006. godine eminentni web portal Popboks proglasio jednim od pet najboljih domaćih izdanja, dvojac i dalje ostaje u alternativnim vodama, nastavljajući da eksperimentiše sa sopstvenim muzičkim izrazom.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"SUPERNAUT".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 


Cena ulaznice za dugoočekivani koncert grupe Supernaut iznosi 300 dinara.

Vrata kluba se otvaraju u 22.30, a zabava se i posle koncerta nastavlja do 04h.

 

 

Supernaut
Supernaut

 

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}