Home

VESTI

Vodimo vas na koncert grupe Eva Braun

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na koncert grupe Eva BraunEva Braun će svoj poluakustični nastup specijalno pripremljen za posetioce Gun Cluba, održati u petak 24. februara sa početkom u 22.30.

Uz do sada neviđeni koncertni repertoar i numere koje svi poštovaoci ovog kultnog bečejskog benda vole a nisu bili u prilici da ih čuju uživo, svi prisutni će moći da uživaju i u nastupu grupe Autopark koji će biti specijalni gosti Eve Braun.

 

Autopark je upravo objavio novi album ,,Autopakao” (Odličan hrčak, UK Parobrod, 2011), a nove pesme će predstaviti pred širokim auditorijumom upravo u petak.

Pre i posle nastupa, posetioci će biti u prilici da uživaju u muzičkom izboru Mome Rajina.

 

 {xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"EVA BRAUN".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Ulaznice su još uvek u prodaji i mogu da se kupe u kafeu Šikarica (Skadarska 22) po ceni od 800 dinara. Ukoliko ih ostane, na ulazu u klub, na veče događaja, cena će iznositi 1.000 dinara.

Gun Club, petak 24. februar, 22.30
AUTOPARK GOSTI NA KONCERTU EVE BRAUN
uz muzički izbor Mome Rajina

Ulaznice: 800 dinara u pretprodaji, 1.000 na dan koncerta

 

 

 Eva Braun

Eva Braun

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}