Home

VESTI

Vodimo vas na koncert Eyesburn-a

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na koncert Eyesburn-a

Prvi, možda i jedini pravi hardcore/reggae sastav na našim prostorima, grupa Eyesburn, okupila se posle više od pet godina pauze.

Bez velikih očekivanja, sa željom da razmene energiju po kojoj su bili poznati, kojom su osvajali publiku širom Evrope, članovi benda su se ponovo sastali u aprilu ove godine. Zatim je usledilaJelen Top 10 turneja i više ništa nije bilo isto…

 

 Svi poštovaoci čvršćeg zvuka, posetioci Jelen Top 10 turneje širom Srbije, odličnim reakcijama na nastupe, poručili su Eyesburnu da ih predugo nije bilo na sceni i da su se uželeli specifične atmosfere koja vlada na njihovim koncertima.

 

Sa druge strane, veliki je broj omladine koja je u međuvremenu postala koncertno aktivna, a koja do Jelen Top 10 turneje nije bila u prilici da vidi jedinstvene nastupe ovog beogradskog sastava.

 

 

 Eyesburn

Eyesburn

 

Osim velikih hitova stvaranih u prethodnih 17 godina, Eyesburn su na koncertni repertoar uvrstili i sasvim nove pesme. Uskorto će objaviti EP sa pet novih numera, a pesmu “Dance” za koju se trenutno snima i spot, premijerno su mogli da se čuju posetioci Koncerta godine u Novom Sadu.

Svima koji prate njihov rad još od 1994. godine i koji su nastavili da ih bodre i posle višegodišnje pauze, članovi grupe Eyesburn su odlučili da se oduže velikim koncertom zakazanim za 29. decembar u Velikoj sali Studentskog kulturnog centra.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"EYESBURN".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Ulaznice su u prodaji po ceni od 800 dinara u kafeu ,,Šikarica”, Skadarska 22 i na svim Eventim prodajnim mestima.

 

 

 Odličan hrčak i Jelen pivo predstavljaju
VELIKI BEOGRADSKI KONCERT GRUPE EYESBURN
Četvrtak 29. decembar, SKC Beograd, 21h
Ulaznice: 800 dinara u pretprodaji,
1.000 dinara na dan koncerta

 

 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}