Home

VESTI

Vodimo vas na koncert dva legendarna beogradska bluz benda

No Comments Vodimo vas

Point Black U subotu 26. februara bićete u prilici da vidite jedinstveni spoj dva legendarna beogradska bluz benda koji po prvi put prave zajednički koncert u Gun Club-u.

Radi se o nastupima kultnih bendova „Point Blank” i „Zona B”.

 

Gun Club 26. februara po prvi put postaje mesto okupljanja ljubitelja ove muzike, jer u njemu do sada nisu odzvanjali zvuci bluza.

 

Cena karte za koncert iznosi 500 dinara u pretprodaji. Karte mogu da se kupe u kafeu Šikarica, Skadarska 22. Vrata kluba se otvaraju u 22h.

Kultni beogradski bluz bend „Zona B” ove godine obeležava četvrt veka postojanja. Tim povodom bend najavljuje niz nastupa ali i promociju novog, osmog albuma. Prvi u nizu nastupa održaće se 26. februara u Gun Clubu (Miloša Pocerca 10).

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"Zona B & Point blank".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Najstariji  bluz bend u Srbiji  „Point blank” pridružiće se na bini „ Zoni B”, petočlanom sastavu koji predvodi Zdenko Kolar, nekadašnji basista „Idola".

Point Blank svira „graničnim područjima", to jest bluz koji je prožet elementima roka, fanka i kantrija, uz blage uticaje fjužna. Grupa, čiji je pun naziv „Dr Project Point Blank Blues Band”, opstaje na našoj sceni više od 25 godina.

 

 

 Zona B

Zona B

 

 

Prvi album je objavila 1983. godine, i to je bilo prvo ostvarenje neke srpske bluz grupe koje je potpuno snimljeno na engleskom jeziku.

 

Većina albuma snimljena je za PGP RTB, današnji PGP RTS. Iako relativno mali, tiraži su u suprotnosti sa popularnošću grupe koja je rado viđen gost na koncertnim podijumima.

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}