Home

VESTI

Vodimo vas na koncert Bjesova u FEST-u

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na koncert Bjesova u FEST-uU petak 18.11.2011. u klubu “Fest” u Zemunu nastupa bend “Bjesovi”.

Nešto sasvim posebno desiće se u renoviranom klubu “Fest” koji svoju dvadesetu godinu rada proslavlja ove godine, baš kada i “Bjesovi” svoju dvadesetogodišnjicu muziciranja na srpskoj rokenrol sceni.

 

Bend koji u svom vlasništvu ima desetine nezaboravnih tekstova, mnogo sjajnih spotova, koji odlikuje sasvim drugačiji pristup muzici i umetnosti uopšte, očekuje vas na bini spremni da zapraše dok svi ne popadaju.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"BJESOVI".

Rok za slanje mailova je do 14h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Budite spremni za nešto potpuno drugačije!

 

 

 Vodimo vas na koncert Bjesova u FEST-u

Vodimo vas na koncert Bjesova u FEST-u

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}