Home

VESTI

Vodimo vas na koncert bendova Šinobusi i Kekec

No Comments Vodimo vas

Šinobusi Posle duže vremena, novosadski ŠINOBUSI će nastupiti u Beogradu – u subotu 28. januara u u beogradskom Gun Clubu.

 

Izvešće pesme sa sva tri do sada objavljena albuma i poneku zanimljivu obradu, a kao specijalni gost pojaviće se i KECKEC koji će tom prilikom promovisati novi singl.

 

Ulaznice će moći da se kupe u pretprodaji u kafeu Šikarica (Skadarska 22) po ceni od 300 dinara, ali i pred koncert, na ulazu u klub, po ceni od 400 dinara.

ŠINOBUSI su osnovani krajem 2001. godine u Novom Sadu. Prvi album pod nazivom “Nekad jurimo kroz polja, a nekad stojimo u stanicama„ objavljen je 2005.godine za izdavačku kuću City Records. Posle personalnih promena bend objavljuje i drugi album “U pravcu jablanova" u decembru 2007. za PGP RTS. Sa obradom pesme „Život je more” Šinobusi su se pojavili i na kompilaciji „Neki noviji klinci i…” na kojoj je 21 novosadski bend u svom maniru izveo pesme Ðorda Balaševica. 2010. godine objavili su i treći album „Vagon za provetravanje tunela" takođe za izdavačku kuću PGP RTS. Od 2005. godine bend je imao više od 300 nastupa kako na festivalima, tako i u klubovima širom regiona.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"ŠINOBUSI I KECKEC".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Nedavno je za potrebe novogodišnjeg programa Televizije Vojvodine u novosadskom Studiju „M“ snimljen muzički program „Šinobusi i putnici“. Poznati muzičari su pesme Šinobusa pevali i svirali na drugačiji način, a sjajnoj atmosferi je doprinela i publika koja se zajedno sa muzičarima nalazila na bini. Šinobusom su putovali: Keckec, Biške, Ana Perišić, Lee-Man, Kina, Vladimir Stanković, Bogdan Ranković, Vlada Samardžić, Petar Jelić, Frajle, Mumin, Slaven Kalebič i Gabor Bunford. Šinobusi trenutno snimaju novi spot za „Ravnodušnu pesmu“ koja će biti treći singl sa albuma „Vagon za provetravanje tunela“. Materijal za četvrti album, je već pripremljen, a njegovo snimanje se očekuje u toku ove godine.

 

 

 Kekec

Kekec

 

KECKEC je novosadski muzičar rodjen 1981. godine, apsolvent na akademiji umetnosti u Novom Sadu. 2009. godine je objavio je svoj prvi album pod nazivom „Pesme iz godina uspavanog razuma" zajedno sa bendom  Acid Folk Orchestra. Album je zamišljen kao omnibus žanrovski nepovezanih pesama koje na, uglavnom, narativan način, često u prvom licu, prenose atnosferu života na gradskoj periferiji stavljajući akcenat na fenomen postvijetnamskog sindroma. Keckec pripada krugu ljudi koji održavaju novosadsku tradiciju sviranja bluza sa tekstovima na srpskom jeziku koju je započeo Vojvođanski bluz bend još davne 1968. godine. Kao saksofonista svirao je sa Ringišpilima, Pekinškom patkom, Peđom Vraneševićem… Komponovao je muziku za igrane i kratkometražne filmove, predstave, radio drame i televizijske emisije. Uskoro će objaviti singl „HAWAII" koji je uradio zajedno sa bendom Šinobusi. Pored toga, priprema i svoje drugo izdanje i diplomski rad. 

 

 

Subota 28. januar, 22.30
ŠINOBUSI I KECKEC @ GUN CLUB
Ulaznice: 300 dinara u pretprodaji, 400 na dan koncerta

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}