Home

VESTI

Vodimo vas na koncert bendova Kiša Kerozina & Stuttgart Online u KC Gradu

No Comments Vodimo vas

Kiša Kerozina & Stuttgart Online, KC Grad

U petak, 18. februara, u Kulturnom centru Grad nastupiće bendovi Kiša Kerozina i Stuttgart Online uz podršku Kišobran DJ i VJ timova.

Nišlije iz alternativnog rok benda Kiša Kerozina su na jesen prošle godine izbacili istoimeni debi album (možete ga besplatno skinuti sa njihovog sajta) i u februaru idu na promotivnu turneju po Srbiji.

 

Na koncertu u Beogradu će ih ugostiti inspektori Stuttgart Online, koji trenutno u BIGZu kuju novi album, surov i sirov, zajedno sa Kišobran DJ i VJ timovima. VJ tim je specijalno za ovu priliku, u saradnji s bendovima, spremio tematske vizuelizacije koje će pratiti svirku.

 

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"Kiša Kerozina & Stuttgart Online".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 

Kiša Kerozina & Stuttgart Online, KC Grad

Kiša Kerozina & Stuttgart Online, KC Grad

 

 

Kiša Kerozina (Niš), Stuttgart Online (Beograd), Kišobran DJ i VJ timovi
Petak, 18. februar 2011. godine

Start: 22.00 h
Cena: 300 rsd

KC Grad
Braće Krsmanović 4
11000 Beograd

www.kishakerozina.bandcamp.com
www.myspace.com/stuttgartonline
www.kisobran.org

 

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}