Home

VESTI

Vodimo vas na koncert benda V.I.P.

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na koncert benda V.I.P.

V.I.P. su jedan od napoznatijih beogradskih hip hop sastava svih vremena.
 
Članovi, Relja Milanković (Reksona/Demian) i Ivan Jović (Ikac), imaju status harizmatičnih lidera naše hip hop scene – veliki uspeh debi albuma „Ekipa Stigla“ (2002), doneo je V.I.P.-u svojevremeno status jednog od najuticajnijih bendova mlade generacije.

 

Sudeći prema objektivnim merilima ovo je najtiražnije hip hop izdanje sa početka novog milenijuma u Srbiji – album je preko 30 nedelja bio u top 20 najprodavanijih izdanja u Srbiji i singlovi sa ovog albuma su mesecima zauzimali prva mesta na raznim radijskim i tv muzičkim top listama.
 
Od pojavljivanja u filmu „Jedan na jedan“, preko naslovnih strana i članaka u svim tiražnijim magazinima u zemlji do gostovanja u popularnim TV emisijama, V.I.P. su postali i omladinski uzori. Nastupali su kao predgrupa gotovo svakoj internacionalnoj hip hop zvezdi koja je nastupala u Srbiji (Guru, Das Efx, Public Enemy, 50 Cent…).

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"V.I.P.".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}
 

V.I.P. su od objavljivanja čuvenog debija, praktično na neprekidnoj turneji koja ih je odvela čak i do Kanade i SAD – živi nastupi su najbolja referenca ove grupe i svako ko je prisustvovao nekom nastupu V.I.P. mogao je da se uveri da su njihovi koncerti veliki događaj, te da su često zvučali dinamičnije nego na studijskim snimcima.

 

 

V.I.P.  25. februara u Domu omladine
V.I.P. 25. februara u Domu omladine
 

   
U 2010. godini, osam godina nakon izlaska prvog CD-a, objavili su novi album „Živa Istina“. Ovaj album je produkcijski posmatrano jedino od najboljih ostvarenja srpskog hip hopa do sad, jer su, između ostalih, na albumu sarađivale velike američke songwriting zvezde Jnay Sewell i Angela Hunte.

 

Ceo projekat miksovan je i masterovan u Bassivity studiju u New York-u. Za beogradski koncert spreman je celokupan opus grupe, skoro 2 sata intenzivnog nastupa uz podršku mnogobrojnih kolega sa kojima su kroz karijeru sarađivali, posebnih video efekata i backup jednog od najboljih mladih domaćih DJ-eva Felony Flatsa.

 

 

 

Koncert: V.I.P.
Petak, 25. februar – Dom omladine Beograda u 21h
Karte su u pretprodaji od 16. februara na Blagajni DOB, po ceni od 400 dinara. 

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}