Home

VESTI

Vodimo vas na koncert benda Stabil Elite

No Comments Vodimo vas

Stabil Elite u Domu omladineNajbolji novi nemački sastav autentične kraut-rock škole, izdanak proslavljene scene iz Dizeldorfa. Gitarska muzika koja je doživela transformaciju kroz elektronsku muziku, pa se vratila gitarama – nova umetnička estetika unutar rok kulture.

 

Stabil Elite je mladi bend iz Dizeldorfa. U poslednje tri godine Lucas Croon, Nikolai Szymanski i Martin Sonnensberger kreirali su čitav kosmos vožnji bas linija, plešućih ritmova, plutajući jastučići i treperavih električnih gitara.

 

Koristeći iste tekstove sa dvosmislenim značenjem, analogne sintisajzere i ledeno kuckanje kompjutera, oni ožive Krautrock i druge avangardne momente nemačke muzike.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"STABIL ELITE".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}
 

Nakon kompilacijskih doprinosa dizeldorfskoj izdavačkoj kući “Themes for Great Cities" i američkoj izdavačkoj kući “Mathematics", momci iz rajnske oblasti proslavili su svoj debi sa Gold Ep, i prvim albumom benda septembra 2011. godine. 

 

 

 Stabil Elite u Domu omladine

Stabil Elite u Domu omladine

 

 

Nedavno su Stabil Elite (uz druge umetnike) fotografisani od strane Andreasa Gurskog za "Salon des Amateurs" u saradnji sa Groove magazinom, a  bili su takođe i deo naslovne priče DE:BUG magazina o Diseldorfu u oktobarskom broju iz 2010. godine, što ih je učinilo modernim “underground” poznatim ličnostima.

Stabil Elite je ime za svoj bend uzeo iz nemačkog televizijskog filma "Das Millionenspiel" iz 1970. godine, koji je režiran od strane Tom Toelle, a za kog je Irmin Schmidt iz čuvene grupe CAN napisao muziku.

 

 

 Stabil Elite u Domu omladine

Stabil Elite u Domu omladine

 

 

Koncert: STABIL ELITE
Subota, 10. mart 2012. u 21:00
Dom omladine Beograda//Klub

LIVE ACT PODRŠKA – NENAD MARKOVIĆ aka 33-10-3402
DOM OMLADINE BEOGRADA U SARADNJI SA DISCO NOT DISCO
Ulaznice su u prodaji na Blagajni DOB, po ceni od 400 dinara.

 

 

 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}