Home

VESTI

Vodimo vas na koncert April O’Neil sa kanala 6 u klubu Gun

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na koncert April O'Neil sa kanala 6 u klubu Gun"Javljamo se iz kluba Gun u Beogradu gde prisustvujemo svirci jednog prosto neverovatnog benda!

Velika je gužva, masa u prvim redovima je izuzetno energična, a sa bine dolaze hitovi bendova poput Arctic Monkeys, Franz Ferdinand, The Hives, Mando Diao i sličnih velikana indierock-a.

 

Dobili smo i ekskluzivnu vest da će nakon koncerta nastupiti Kišobran DJ tim! … 

 

Izgleda da se nešto neuobičajeno dešava napred? izgleda da Bibop i Rokstedi otimaju mikrofon! Idemo bliže da vidimo o čemu se radi.. Ostanite uz nas! April O'Neil sa kanala 6."

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"April O'Neil".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 

 April O'Neil sa kanala 6

 April O'Neil sa kanala 6

 

 

Kišobran LIVE! uz bend April O'Neil sa kanala 6
Subota, 26. novembar 2011. godine

Start: 23.00 h
Cena: 200 rsd

Gun Club
Miloša Pocerca 10 (na uglu sa Sarajevskom)
11000 Beograd

 
 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}