Home

VESTI

Vodimo Vas na Kišobran DJ & VJ party

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas u DOB na Kišobran žurkuZa prvo jesenje izdanje, osim uobičajenog izbora najuzbudljivijih numera iz istorije alternativne rok muzike, Kišobran sprema jedno malo muzičko iznenađenje u vidu tematskih blokova povezanih sa festivalom Slobodna zona.

Kišobran je DJ i VJ kolektiv koji od 2007. organizuje indie-rock žurke po Beogradu. Na taj način, a i kroz razne izložbe i radionice promovišu alternativnu kulturu.

 

Set liste su uvek probrane od svežih hitova i zlatnih klasika, od gitarskih rifova do električnih bitova, uz uslov da se pleše i skače i dobro provodi.

Trenutni spisak najpuštanijih bendova izgleda ovako: Arcade Fire, Florence and the Machine, Black Keys, Foster the People, M83, Nežni Dalibor, The Hives, Editors, The Smiths, Lykke Li, The Rapture, Cults, The Maccabees, Beirut, Autopark, The National, Kasabian, Pulp, Two Door Cinema Club, Jarboli, M.I.A., The Vaccines, Does It Offend You, Yeah?

KIŠOBRAN DJ & VJ program

petak, 02. novembar 2012. u 22:00
DOB//Klub

Cena ulaznice: 150 dinara.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"KIŠOBRAN".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}