Home

VESTI

Vodimo vas na: Kinetic Vibe 12. B-day with Alexander Kowalski

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na: Kinetic Vibe 12. B-day with Alexander Kowalski Poznati berlinski producent i DJ Alexander Kowalski nastupiće u Beogradu na žurci povodom 12. rođendana DJ dvojca Kinetic Vibe.

 

Njegov snažni zvuk karakterističan je po elegantnom spoju techna sa elementima deep housea, duba i funka.

 

Party će se održati 29. septembra u prostoru Depo Magacin u Travničkoj 3, a osim Kowalskog, nastupiće i Bokee i Dacha iz organizacije Kinetic Vibe.

 

Kowalski pripada generaciji nemačkih producenata koji su bili pod jakim uticajem društvenih promena i osećaja slobode koji su usledili nakon pada Berlinskog zida.

 

Kao zaljubljenik u kompjutere od malih nogu, počeo je da pravi muziku inspirisan ranim izdanjima Detroita i Njujorka. Njegov talenat je ubrzo prepoznat pa je, sa samo 19 godina, imao debi nastup u kultnom berlinskom klubu Tresor.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"ALEXANDER KOWALSKI".

Rok za slanje mailova je do petka, 28. septembra do 10h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 

 Alexander Kowalski

Alexander Kowalski

 

 
Za 15 godina karijere, pozicionirao se kao internacionalno priznati producent, remikser, live-act izvođač, DJ i vlasnik etikete Damage Music Berlin.

Njegovi albumi “Echoes” "Progress", "Response" i "Changes" smatraju se klasicima i beleže muzički razvoj umetnika koji kontinuirano obogaćuje spektar techno muzike.

Moćne i virtuozno producirane trake koje kombinuju precizne beatove, groovy bas linije, bogate harmonije i raznovrsne vokale, donose euforiju na festivale i u klubove širom sveta. On sjajno ume da prenese emocije kroz masivni zvuk, zbog čega je zavredio visoku reputaciju kako među rejverima i muzičkim profesionalcima, tako i među kritičarima.

Superiorne tehničke veštine i izuzetna diskografija doneli su mu titule najboljeg live acta i najboljeg producenta, kao i dve nominacije za German Dance Awards. Njegova etiketa lansirana 2009. godine kotira se kao jedan od najinovativnijih okidača na svetskoj house i techno sceni.

 

 

 Kinetic Vibe 12. B-day with Alexander Kowalski

Kinetic Vibe 12. B-day with Alexander Kowalski

 

 

Bokee i Dacha su 2000. godine formirali Kinetic Vibe, sa ciljem da popularizuju tada još neafirmisani progressive house zvuk. Godinu dana kasnije, na radiju Venus 101.1 MHz započinju i emisiju o clubbingu, kultnu „Groovilicious“, koja ubrzo postaje jedna od najslušanijih u etru.

Upornost  i hrabrost u poduhvatu promocije novog žanra donela im je vodeće mesto na domaćoj sceni i nastupe sa najvećim svetskim progressive zvezdama kao što su John Digweed, Hernan Cattaneo, Nick Warren, Sasha, kao i nastupe na svim važnijim događajima u regionu i rezidenture u tada aktuelnim beogradskim klubovima.

Njihov zvuk se, s vremenom, okrenuo ka tech i deep houseu, a na rođendanskoj žurci trudiće se da probude neke stare emocije i sećanja umiksovane sa novom energijom.

Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mestima Eventima i putem sajta www.eventim.rs , po pretprodajnim cenama od 990 dinara.

 

Kinetic Vibe 12. B-day with Alexander Kowalski, facebook event

 

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}